КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ?Проект и изпълнение от А до Я!

В първия етап от съвместната ни работа е важно да разберем Вашите изисквания и предпочитания. Кои са цветовете, които искате да фигурират в интериора на Вашия дом или във всяко конкретно помещение, какъв стил искате да бъде обзавеждането Ви и не на последно място – функционалността на конкретното помещение. Функционалността е важна при избора на конкретни мебели, защото именно те са тези, които ще направят престоя Ви в даденото помещение приятен. Важен фактор за изработването на идейния проект е и бюджета, с който разполагате за реализирането на целия проект. Нашият богат опит ни помага да подберем клас продукти и вид мебели, които да отговарят на Вашите изисквания  и потребности! Да, бюджетът е важен за всеки елемент от процеса, от избора на интериорна боя и настилки, до проектирането на мебели и съчетаването им с подходящи осветителни тела.

https://urbanformbg.com/wp-content/uploads/2020/12/interior.jpg

Създаваме идеалния дом!

Идеен проект
ПРОЕКТ С МАСКИСМАЛНО РЕАЛИСТИЧЕН ВИД НА ВСЕКИ ЕЛЕМЕНТ ОТ ДИЗАЙНА И ОБЗАВЕЖДАНЕТО
Визуализация
НАЙ-ВАЖНИЯТ ЕЛЕМЕНТ ОТ ПРОЕКТА, КОЙТО ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ КАК РЕАЛНО ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПОСЕЩЕНИЕТО
Реализация
НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС СВЪРЗАН С РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ

Стъпка 1ИДЕЕН ПРОЕКТ

Идейният проект е много важен за крайното удовлетворение на клиентите, защото от него зависят всички последващи стъпки. Идейният проект включва обсъждането на стилистиката на дизайна, видовете мебели, които клиента желае да включим във всяко конкретно помещение, какви ще са видовете настилки, цветови гами и др. характеристики на интериорния дизайн.

Всеки клиент е различен и ние знаем това! Можете да се свържете с нас, ако вече имате ясна представа какво искате, или ако искате нашите експерти да ви съдействат с допълнителна информация относно тънкостите в дизайна и обзавеждането. Можете да сте сигурни в едно – ние уважаваме и зачитаме вашето мнение и ще направим дори невъзможното да реализираме идеите ви. Избирайки UrbanForm за ремонта на вашия дом, офис или друго помещение, вие имате гаранция, че ние съблюдаваме и контролираме целия процес с внимание към най-малкия детайл.

Стъпка 23D ДИЗАЙН

3D визуализацията е най-важният елемент в проектирането за клиентите, защото тя им дава възможност да видят как реално ще изглежда дома им, офиса или търговското помещение. Визуализациите, които създаваме отговарят до най-малкия детайл на това, което ще създадем в действителност и не са само илюстративни материали. За да бъде направена една 3D визуализация, ние вземаме предвид точните размери на помещението, заедно с всички особености в него като скосове, ъгли, размери и др. техническа информация. Настилките, облицовките на стените, мебелите, осветителните тела и дори декора, който представяме в проекта са реални и могат да бъдат закупени или изработени за Вас. Всеки детайл е съобразен с Вашия краен бюджет за да може на финала на нашата съвместна работа, Вие да отворите входната врата и да видите точно това, което сме Ви презентирали и обещали! Именно това е най-ценната услуга, за която Вие заплащате – гаранцията, че UrbanForm ще изпълни строителния проект с най-високо качество и прецизност!

Стъпка 3РЕАЛИЗАЦИЯ

Ние от UrbanForm работим в сферата на строителството от няколко години. Имаме опит и контакти с най-добрите специалисти във всеки отделен сегмент от строителния процес. За Вас като клиент, това означава, че няма да губите време в безсмислени разговори със случайни майстори изпълнители, чието качество на работа не познавате. Ако сами търсите различни лица, изпълняващи отделен вид дейности, то крайната сума за ремонта, който планирате може да се окаже значително по-висока от предвидения от Вас бюджет! Основен плюс на това да работите с нас е, че ние организираме целия процес свързан с ремонтните дейности, а именно по същество – кой конкретен специалисти да започне своята дейност по обекта в зависимост от етапа на работа, с оглед скъсяване на сроковете. Колко ще струват материалите и колко труда на работниците?! Ние разполагаме с технически ръководител, който да присъства на обекта и следи дали всеки процес се изпълнява и реализира според одобрения от Вас проект и съгласно заложените срокове! Технически ръководител е лице с компетенции, познания и опит в строителството, който следи дали се спазват технологиите на строителството и дали лицата, ангажирани в изпълнението на проекта, в действителност го извършват прецизно което минимизира до минимум възможностите за допускане на грешка! Това Ви дава гаранция, че можете да разчитате на нашето експертно и независимо мнение, във връзка с реализацията на интериорния проект.

ВажноРаботим с най-добрите!

Работим с едни от най-добрите визуализатори в България, специализирали в 3D визуализацията на интериорни решения. Качеството и реализма в тяхната работа е признат на Европейско ниво със спечелени международни награди. Прецизността и реализма в 3D визуализацията са от съществена важност за всеки проект, тъй като те Ви позволяват да придобиете точно впечатление и да усетите, макар и през изображението – комфорта на дома, който ще създадем.

Какви ремонти могат да се реализират?

Фактът, че ние сме една от големите фирми за интериорен дизайн и строителство в София ни позволява да приемаме различни предизвикателства. През изминалите години сме работили по проекти свързани с апартаменти, семейни къщи, малки хотели, заведения и търговски помещения. Работим по интериора и дизайна както на помещения намиращи се в новостроящи се сгради, така и в сгради – старо строителство.

Изберете URBAN FORM!Частични ремонти

Не са малко и проектите свързани с частичен ремонт, свързан с интериорната промяна на помещенията. В този случай ние се съобразяваме с размерите на помещенията и разположението на стаите – наличието на прозорци, интериорни врати и др. Ако желаете, можете да запазите някои настилки или стени. В този случай, ние изграждаме новия дизайн и разположението на мебелите в помещенията съобразявайки се с всички обстоятелства и изисквания, които имате.

Нашият опит, прецизните изпълнители с които дългогодишно работим ни дават сигурност и спокойствие, че независимо дали ни потърсите за цялостен или частичен ремонт, ние ще ще съумеем да отговорим на Вашите високи очаквания и изисквания.

Изберете URBAN FORM!Цялостни ремонти

Цялостните ремонти обикновено се реализират или при закупуване на ново жилище, предоставено на собствениците му по БДС, или при ремонт на жилища – старо строителство, които функционално трябва да се променят и изградят.

Цялостните ремонти често включват подмяна на ел. инсталации и ВиК инсталации. В много случаи се налага изместване на ВиК инсталацията в апартаменти или къщи. Функционалната промяна на помещенията често е свързана с преместване или премахване на стени и интериорни врати. Цялостните ремонти са тези, при които жилището е напълно празно и ремонта започва от подготовката на основите за полагане на настилки и замазки.

Copyright © 2020 Urbanformbg.com | Created by APPeiron. All rights reserved.